بازار تهران

کاهش ۳۰ درصدی فروش رستوران‌ها در پی شیوع کرونا

اصغر میرابراهیمی،‌ اظهار کرد: از طریق پیام در شبکه‌های مجازی و سایت اتحادیه به همکاران‌مان در رستوران‌ها توصیه کردیم حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند و میزها را هر ۱۵ دقیقه یک بار با الکل و آب ضدعفونی کنند.

وی افزود: همچنین تاکید کردیم که رستوران‌ها باید غذای تماما پخته عرضه کنند و از فروش غذاهای خام و نیم‌پز خودداری کنند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با بیان اینکه وزارت بهداشت ابلاغیه‌ای در این زمینه صادر نکرده است،‌ گفت که ابلاغ نکات یاد شده به رستوران‌ها از سوی شورای سیاست‌گذاری این اتحادیه انجام شده است.

میرابراهیمی همچنین به مردم توصیه کرد که در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت بیرون‌بر از رستوران‌ها غذا تهیه کنند و در رستوران‌ها تجمع نکنند.

به گفته وی، در این راستا و همچنین درباره رعایت نکات بهداشتی از طریق نصب بنر در مقابل رستوران‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.

به گزارش ایسنا، از سوم اسفندماه مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در ایران اعلام شد و تا ظهر چهارشنبه ششم اسفند ماه، ۱۳۹ مبتلا و ۱۹ فوتی بر اثر ابتلا به این ویروس گزارش شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا